Χωρίς παιδιά (2015)

Sin hijos
Σκηνοθεσία : Αριελ Γουϊνογκραντ

    Με ή χωρίς παιδιά ; Ιδού η απορία ; Ας όψεται ο έρωτας…

    Μια σύγχρονη αισθηματική κωμωδία από την Αργεντινή με επίκεντρο τα παιδιά, τον έρωτα, την αγάπη, τα κατά… συνθήκην και κατ’ανάγκην ψέματα.
    Χωρισμένος πριν τέσσερα χρόνια και αφοσιωμένος στην εννιάχρονη κόρη του και στη δουλειά του (κατάστημα μουσικών οργάνων), ο Γκαμπριέλ, θα συναντηθεί τυχαία με τη Βίκυ. Μια νόστιμη και δυναμική γυναίκα, που την είχε γνωρίσει παλιότερα, η οποία τον γοητεύει με τη θηλυκότητα και την ενεργητικότητά της.
    Ενας σφοδρός έρωτας αναπτύσσεται μεταξύ τους μ’αυτή να του βάζει εξ αρχής έναν όρο, ότι δεν θέλει να έχει παρτίδες με παιδιά κι εκείνος, για να μην τη χάσει, της λέει ότι δεν έχει παιδί και της το κρύβει. Ακολουθούν διάφορα κωμικοτραγικά τρεξίματα και μπλεξίματα του ίδιου με τα απανωτά ψέματά του σ’εκείνην αλλά και στην κόρη του. Η μικρή, πανέξυπνη, θα το πάρει χαμπάρι και θα αναλάβει προσωπικά να…καθαρίσει την κατάσταση.
    Ευχάριστη κωμωδία παρεξηγήσεων στην οποία πρωταγωνιστουν ο Ντιέγο Περέτι ως αμήχανος και μπερδεμένος Γκαμπριέλ (ένας αργεντίνος…Χιού Γκράντ), η Μαριμπέλ Βερντού ως γεμάτη αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία Βίκυ και η μικρή Γκουανταλούπε Μανέντε που κλέβει την παράσταση προς το τέλος με την εξυπνάδα και το μικρομέγαλο μπρίο της.